<< Tillbaka till listan

Denna rapport ingår i en serie om psykiatrisk rehabilitering och återhämtning. Klicka här om du vill se de övriga rapporterna i serien.

Och vad gör du då?
David Rosenberg, Ulla Andersson
Arbetsutvecklingsrapport 2005:01

Rapporten bygger på intervju med åtta brukare inom socialpsykiatrins dagverksamhet. Syftet med rapporten var att ta reda på brukarens syn på sitt behov av och önskemål om arbete/sysselsättning

David Rosenberg arbetar som forskare och forskningshandledare på FoU-Västernorrland med ett särskilt intresse för socialpsykiatri, rehabilitering och integrationsfrågor. för dem som befinner sig utanför samhällslivet. Han är socionom och har arbetat praktiskt under många år med personer som upplever allvarliga psykiska funktionshinder. Då han är uppvuxen och utbildad i USA har han även ett särskilt intresse för internationellt socialt arbete. David är också doktorand vid institutionen för socialt arbete vid Umeå Universitet

Ulla Andersson har under året en projektanställning vid FoU-Västernorrland och är under den tiden tjänstledig från sitt arbete som områdeschef inom äldreomsorgen i Ånge Kommun. I hennes uppdrag som anställd vid FoU-enheten ingår bland annat att stötta genomförandet av olika projekt i länet samt rapportskrivning. 

<< Tillbaka till listan

 

Pdf-symbolLadda ner rapporten som pdf-dokument

Rapporten finns också att beställa hos FoU Västernorrland via mail Birgitta Edin  eller genom att ringa 0611 55 78 65.  Den kostar 65 kr exl. moms och porto.